- 1 Verwarm de oven voor op 200ºC.
- 2 Verhit de helft van de olie en roerbak hierin het shoarmavlees 5-6 minuten.
- 3 Roerbak de groenten 3-4 minuten in de rest van de olie en breng op smaak met zout en peper.
- 4 Schep het shoarmavlees in een ovenschaal en schep de groenten erop.
- 5 Verdeel een laagje rösti erover en bestrooi met de kaas.
- 6 Bak de schotel circa 25 minuten in het midden van de oven.
- 7 Meng intussen de ingrediënten voor de knoflooksaus en breng op smaak met zout en peper.
- 8 Serveer de saus bij de shoarmaschotel.
bereidingstip
Vervang de roerbakgroenten door paprika. Roerbak reepjes rode, groene en gele paprika 2-3 minuten in olijfolie.. Maak van de knoflooksaus tzatziki en voeg 1/2 geraspte komkommer toe.