- 1 Wentel de speklappen door 4 eetlepels teriyaki-saus. Verhit de olie in een koekenpan en bak hierin het spek op middelhoge stand in circa 12 minuten goudbruin en knapperig.
- 2 Voeg de rest van de saus toe en warm nog even door. Bereid intussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 3 Giet ze af en roer de sesamolie erdoor. Kook de peultjes in circa 5 minuten beetgaar en serveer met de noedels en speklapjes. Bestrooi met het sesamzaad.
bereidingstip
Dit noedelgerecht bevat al peultjes, maar je kunt het verder uitbreiden met een bijgerecht wanneer je graag nog wat extra groente eet. Lekker erbij is bijvoorbeeld gewokte prei met knoflook en oestersaus. Dit recept vind je elders op boodschappen.nl.. Heb je iets meer tijd? Maak dan zelf de teriyaki-saus. Het recept vindt je elders op boodschappen.nl.