4 personen
gemiddeld
10 min.
nagerecht
home recepten Semifreddo van yoghurt met frambozen

Semifreddo van yoghurt met frambozen

ingrediënten


10 min
4 personen
100 gram diepvriesframbozen

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter yoghurt

dit product is niet beschikbaar

80 gram vloeibare honing
125 milliliter slagroom

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

vershoudfolie

  • 1 Bekleed vier bekertjes of glaasjes aan de binnenkant met vershoudfolie. Klop de slagroom stijf en roer de honing door de yoghurt.
  • 2 Schep de slagroom en de frambozen erdoor (houd enkele apart voor garnering) en schep de bekertjes vol. Zet ze afgedekt met vershoudfolie circa 2 uur in de vriezer.
  • 3 Stort de semifreddo vlak voor serveren op bordjes, verwijder de folie en garneer met de achtergehouden frambozen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 205 kcal
vet 12 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 20 gram
eiwit 3 gram