eenvoudig
10 min.
lunch, klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje
home recepten Scandinavische roggebroodjes met zalm en avocado

Scandinavische roggebroodjes met zalm en avocado

ingrediënten


10 min
4 takjes dille

dit product is niet beschikbaar

1 handje alfalfa

dit product is niet beschikbaar

1 handje radijsje
2 avocado's

dit product is niet beschikbaar

150 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

40 gram boter

dit product is niet beschikbaar

roggebrood

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Besmeer iedere plak roggebrood met een laagje boter. Verdeel de zalm erover.
  • 2 Halveer de avocado’s, verwijder de pitten en snijd het vruchtvlees in de lengte in plakken. Beleg iedere plak brood met avocado en plakjes radijs.
  • 3 Maak af met wat zout, peper, alfalfa, dille en eventueel een mooie eetbare bloem.

bereidingstip

Beleg het roggebrood ook eens met garnalen en een gekookt eitje.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram