4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Salade van pastaschelpjes met ham en champignons

Salade van pastaschelpjes met ham en champignons

ingrediënten


20 min
4 personen
100 milliliter knoflooksaus

dit product is niet beschikbaar

1 bosje peterselie

dit product is niet beschikbaar

250 gram hamreepjes

dit product is niet beschikbaar

400 gram champignons

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 groentebouillontabletten

dit product is niet beschikbaar

2 kippenbouillontabletten

dit product is niet beschikbaar

300 gram pastaschelpjes

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pastaschelpjes in ruim water met de bouillonblokjes in circa 8 minuten beetgaar. Giet af en spoel onder koud water af. Laat goed uitlekken.
  • 2 Verwarm de olie in een koekenpan en bak de knoflook en champignons op middelhoge stand al roerbakkend bruin.
  • 3 Laat ze wat afkoelen en breng op smaak met zout en peper.
  • 4 Schep de pastaschelpjes, de hamreepjes, de peterselie, de champignons en de knoflooksaus goed door elkaar en serveer direct.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 490 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 3 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 23 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr