4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, klein gerecht, brunch
home recepten Salade Niçoise in een broodbol

Salade Niçoise in een broodbol

ingrediënten


20 min
4 personen
1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

1 flesje caesardressing

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

6 zongedroogde tomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijven

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kappertjes

dit product is niet beschikbaar

1 blikje ansjovisfilet

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn

dit product is niet beschikbaar

krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels mosterd

dit product is niet beschikbaar

4 grote ronde harde broodjes

  • 1 Snijd de kapjes van de broodjes en hol de broodjes uit. Bestrijk de binnenkant van de broodjes met de mosterd.
  • 2 Verdeel de sla over de broodjes. Leg daarop in laagjes de tonijn, ansjovis, kappertjes, olijven, reepjes tomaat en eieren.
  • 3 Druk de vulling iets aan en giet wat dressing erop. Leg de uienringen erop en dek eventueel af met de broodkapjes.

bereidingstip

Neem voor dit recept honing-mosterddressing in plaats van caesardressing en bestrijk de binnenkant van de broodjes dan niet met mosterd.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 545 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 4 gram
koolhydraten 43 gram
eiwit 37 gram