4 personen
gemiddeld
15 min.
voorgerecht
home recepten Salade met rosbief en scherpe saus

Salade met rosbief en scherpe saus

ingrediënten


15 min
4 personen
4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel honing

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

limoen

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 takjes verse munt

dit product is niet beschikbaar

1 bosje verse koriander

dit product is niet beschikbaar

200 gram rosbief

dit product is niet beschikbaar

1 bosje radijsje

dit product is niet beschikbaar

1 krop ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Maak de ijsbergbladeren voorzichtig los en leg ze samen met de radijzen in ijswater.
  • 2 Houd wat koriander achter om te garneren. Doe alle ingrediënten voor de dressing in een maatbeker en maal met een staafmixer tot een fijn groen mengsel. Breng eventueel op smaak met wat zout.
  • 3 Droog de slabladeren en leg ze als kommetjes op een schaal.
  • 4 Snijd de radijzen in dunne plakjes en verdeel die over de kommetjes.
  • 5 Haal de plakjes vlees door de dressing en drapeer ze op de slakommetjes.
  • 6 Maak af met wat koriander en de rest van de dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 195 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 4 gram
eiwit 15 gram