gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Rotipannenkoeken

Rotipannenkoeken

ingrediënten


20 min
3 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar

150 milliliter water

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kneed in een kom het zelfrijzend bakmeel met de zonnebloemolie, een snuf zout en het water tot een soepel deeg.
  • 2 Dek de kom af en laat 30 minuten rijzen.
  • 3 Verdeel het deeg in 8 ballen en rol ze uit tot dunne pannenkoeken.
  • 4 Verdeel de gesmolten boter over de pannenkoeken. Vouw ze dicht en rol ze opnieuw uit zodat de boter in het deeg wordt opgenomen.
  • 5 Bak de roti’s in een droge koekenpan circa 4 minuten tot ze gaan bollen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram