4 personen
eenvoudig
25 min.
voorgerecht
home recepten Rosbief met paddenstoelen en kaas

Rosbief met paddenstoelen en kaas

ingrediënten


25 min
4 personen
25 gram walnoten

dit product is niet beschikbaar

150 gram oude boerenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel notenolie
2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

250 gram rosbief (vleeswaren)

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de paddenstoelen in reepjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie en roerbak hierin de paddenstoelen 2-3 minuten.
  • 2 Verdeel de rosbief over 4 grote borden en bestrooi met de bosui. Leg in het midden een bergje paddenstoelen.
  • 3 Meng de rest van de olijfolie met de notenolie en sprenkel over de paddenstoelen. Bestrooi met de kaas, walnoten en peper.

bereidingstip

Lekker met geroosterd brood of besprenkel plakjes stokbrood met olijfolie en knoflook en zet deze crostini kort onder een hete ovengrill.. Vervang de rosbief in dit recept door rookvlees.. Neem ook eens komijnekaas of Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 420 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 5 gram
eiwit 27 gram