4 personen
gemiddeld
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Romige spaghetti met champignons en worst

Romige spaghetti met champignons en worst

ingrediënten


20 min
4 personen
300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

250 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

500 gram gemengde paddenstoelen

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel verse rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

4 saucijzen

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels vloeibaar bakproduct

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels boter

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit het bakproduct en fruit hierin de ui circa 5 minuten op een lage stand.
  • 2 Voeg de plakjes worst, rozemarijn, knoflook, peperringetjes en paddenstoelen toe en roerbak enkele minuten op een hoge stand.
  • 3 Doe de room erbij en breng aan de kook. Laat op een lage stand met het deksel op de pan circa 5 minuten zachtjes pruttelen.
  • 4 Breng intussen een grote pan water met zout aan de kook en kook de spaghetti beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken.
  • 5 Breng de saus op smaak met versgemalen peper en schep de spaghetti erdoor. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 585 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 29 gram