gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Rode Thaise currypasta

Rode Thaise currypasta

ingrediënten


20 min
1 theelepel bruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 verse gember

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel komijnpoeder (djinten)

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel paprikapoeder

dit product is niet beschikbaar

1 stengel citroengras
1 theelepel korianderpoeder (ketoembar)

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

2 rode pepers

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

vijzel

  • 1 Snijd of hak alle verse ingrediënten in kleine stukjes en maal fijn in een keukenmachine.
  • 2 Voeg de droge poeders, vissaus en limoensap toe aan de gemalen verse ingrediënten en maal nog 1 minuut in de keukenmachine tot een smeuïge pasta.

bereidingstip

Bewaar goed afgesloten tot een paar weken in de koelkast of vries in kleine porties in.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram