4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

Ribeye met sinaasappel en sjalotjes

ingrediënten


25 min
4 personen
2 sjalotjes

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel tabasco
2 eetlepels sojasaus

dit product is niet beschikbaar

4 entrecotes

dit product is niet beschikbaar

4 ribeyes
1 sinaasappel

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Rasp 1 theelepel van de schil van de sinaasappels en pers de vrucht uit.
  • 2 Bestrijk de ribeyes of entrecotes met een mengsel van sinaasappelrasp en -sap, de sojasaus, tabasco, knoflook, olijfolie en de sjalotjes. Marineer circa 10 minuten.
  • 3 Rooster het vlees 1-2 minuten per kant in het midden van een hete barbecue en daarna 4-5 minuten aan de zijkant van de barbecue.
  • 4 Lekker met Serveer met BBQ sauce Red Hot Boss of Black Jack.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 400 kcal
vet 24 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 16 gram
eiwit 27 gram
Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate