4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Ribeye met pittige tomaten-olijvensaus

Ribeye met pittige tomaten-olijvensaus

ingrediënten


25 min
4 personen
400 gram gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel gedroogde rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

2 takjes rozemarijn

dit product is niet beschikbaar

100 gram groene olijven

dit product is niet beschikbaar

100 gram chorizo

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 ribeyes

benodigdheden

aluminiumfolie

  • 1 Verwarm de oven voor op 150°C. Bestrooi het vlees met zout en peper.
  • 2 Verhit de olijfolie en bak hierin het vlees 3-4 minuten per kant. Haal het vlees uit de pan en houd het onder aluminiumfolie warm in de oven.
  • 3 Bak in het bakvet de knoflook met de chorizo 2 minuten. Voeg de olijven, de rozemarijn en de gezeefde tomaten toe en stoof 5 minuten.
  • 4 Serveer de ribeye met de tomaten-olijvensaus.Lekker met rijst en sperziebonen of spruitjes.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 455 kcal
vet 29 gram
verzadigd vet 11 gram
koolhydraten 7 gram
eiwit 39 gram