- 1 Verwarm de ovengrill voor. Kook de aardappelen met zout in circa 20 minuten gaar.
- 2 Snijd de raapsteeltjes eventueel iets kleiner. Snijd de tomaten aan de bovenzijde kruislings in.
- 3 Strooi er zout en peper over en sprenkel er olijfolie over. Zet ze op de bakplaat 15 cm onder de grill.
- 4 Giet de aardappels af. Stamp ze met de crème fraîche en peper naar smaak tot een grove puree.
- 5 Schep de raapsteeltjes erdoor en houd even warm. Leg de geitenkaas naast de tomaten onder de grill tot de kaas licht kleurt.
- 6 Druppel een beetje honing op de geitenkaas.
- 7 Serveer de stamppot met daarop de geitenkaas met honing en daarop de gepofte tomaat.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.