- 1 Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat een beetje afkoelen.
- 2 Schep de mango, rucola en tomatenreepjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Voeg eventueel 2-3 eetlepels van de tomatenolie toe. Verdeel de salade over borden.
- 3 Snijd de plakken feta 2 keer diagonaal door tot 8 driehoekjes. Haal ze door het ei, daarna door de bloem, daarna weer door het ei en dan door de sesamzaadjes.
- 4 Verhit de olijfolie en bak hierin de fetadriehoekjes aan beide kanten goudbruin. Leg de gebakken feta op de salade.
bereidingstip
Vervang de quinoa in dit recept door bulgur, couscous of rijst.. Voeg 1 eetlepel kerriepoeder toe aan het kookvocht van de quinoa.. Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.