4 personen
gemiddeld
20 min.
bijgerecht
home recepten Pureetorentjes met mosterd en bieslook

Pureetorentjes met mosterd en bieslook

ingrediënten


20 min
4 personen
1 ei

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels grove mosterd

dit product is niet beschikbaar

500 gram aardappelpuree

dit product is niet beschikbaar

500 gram kant-en-klare aardappelpuree

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

spuitzak

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 2 Bereid de aardappelpuree. Voeg er (zee-)zout, mosterd en bieslook aan toe.
  • 3 Vul de spuitzak met de puree. Spuit grote toeven of torentjes op de bakplaat.
  • 4 Bestrijk deze met ei. Bak de pureetorentjes in circa 10 minuten af in het midden van de oven tot ze goudbruin zijn.

bereidingstip

Maak verschillende versies: vervang mosterd en bieslook door kerrie­poeder en geraspte sjalot, gehakte rode peper en wokolie of gemengde Italiaanse kruiden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 130 kcal
vet 4 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 18 gram
eiwit 5 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr