4 personen
gemiddeld
25 min.
voorgerecht, bijgerecht
home recepten Puntpaprikarolletjes

Puntpaprikarolletjes

ingrediënten


25 min
4 personen
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

75 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse munt

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels bladpeterselie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels verse bieslook

dit product is niet beschikbaar

4 rode puntpaprika’s

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Ontvel 4 puntpaprika’s en verwijder de zaadjes.
  • 2 Maak een vulling van de bieslook, bladpeterselie, munt, geroosterde pijnboompitten en eetlepels olijfolie.
  • 3 Halveer de paprikahelften eventueel, leg er een beetje vulling op, vorm er rolletjes van en steek ze vast met een prikker.

bereidingstip

De schil van de paprika's haal je er gemakkelijk af door de paprika's onder een hete grill of boven een vlam zwart te blakeren. Doe ze over in een kom die je afdekt met vershoudfolie, of doe ze in een plastic zak. Na een minuut of 5 kun je het schilletje er makkelijk afhalen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 195 kcal
vet 14 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 9 gram
eiwit 6 gram