gemiddeld
30 min.
tussendoortje
home recepten Pompoenkoekjes

Pompoenkoekjes

ingrediënten


30 min
300 gram zelfrijzend bakmeel

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel sinaasappelrasp

dit product is niet beschikbaar

50 gram lichtbruine basterdsuiker

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel kaneelpoeder

dit product is niet beschikbaar

4 eidooiers

dit product is niet beschikbaar

300 gram pompoenen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Kook de pompoenblokjes gaar en laat uitlekken. Pureer en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 180ºC.
  • 2 Klop de eidooiers, een snufje zout, kaneelpoeder, basterdsuiker, sinaasappelrasp en zelfrijzend bakmeel erdoor.
  • 3 Schep kleine bergjes van het beslag met tussenruimte op de bakplaat.
  • 4 Bak de koekjes in de oven in 20-30 minuten gaar. Laat helemaal afkoelen en stevig worden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram