1 bakplaat met bakpapier
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
1 bakplaat met bakpapier
bereiden
bereidingstip
U maakt eenvoudig borrelhapjes van plakjes bladerdeeg die overblijven. Snijd de plakjes in reepjes of in vierkantjes en leg ze op een ingevette bakplaat. Bestrijk ze met losgeklopt ei. Strooi er vervolgens grof gemalen zeezout, geraspte kaas, sesamzaadjes of rozemarijnnaaldjes over. Bak de stukjes in het midden van de oven bij 200°C in ongeveer 10 minuten bruin en knapperig. Laat de borrelhapjes afkoelen en bewaar ze - maximaal 2 dagen - in een goed afsluitbare trommel.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 490 kcal |
vet | 30 gram |
verzadigd vet | 17 gram |
koolhydraten | 27 gram |
eiwit | 27 gram |
WEB01-SPAR-PU