gemiddeld
10 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Pizzaflappen met paprika en salami

Pizzaflappen met paprika en salami

ingrediënten


10 min
50 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

8 plakken salami
1 bol mozzarella

dit product is niet beschikbaar

1 paprika

dit product is niet beschikbaar

8 plakjes bladerdeeg

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

100 gram gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

100 gram tomatensaus

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Meng de tomatensaus met de kruiden. Verdeel circa 1 eetlepel tomatensaus over elk plakje bladerdeeg, houd de randen van het bladerdeeg vrij.
  • 2 Verdeel de paprika, mozzarella en salami aan één kant van de flappen. Vouw de flappen diagonaal met de punten naar elkaar dicht. Vouw de randjes naar binnen en druk deze goed aan.
  • 3 Bestrooi de bovenkant met geraspte kaas en bak de pizzaflappen in de oven in circa 15 minuten gaar en goudbruin.

bereidingstip

Serveer een paar van deze pizzaflappen als hoofdgerecht met extra paprika of een groene salade erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 280 kcal
vet 19 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 19 gram
eiwit 9 gram