4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch
home recepten Pitabroodje met radijs en rosbief

Pitabroodje met radijs en rosbief

ingrediënten


20 min
4 personen
150 gram rosbief (vleeswaren)

dit product is niet beschikbaar

1 bosje radijsje

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel geraspte mierikswortel

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

4 pitabroodjes

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

4 cocktailprikkers

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Verwarm de pitabroodjes circa 5 minuten in de oven en snijd ze open. Meng de roomkaas met de mierikswortel. Haal het loof van de radijsjes en houd apart. Houd 4 radijsjes apart en snijd de rest in dunne plakjes.
  • 2 Bestrijk de helften van de pitabroodjes met de roomkaas. Leg radijsloof op de onderkanten. Verdeel plakjes rosbief erover en bestrooi met zout en peper.
  • 3 Verdeel de plakjes radijs erover en vouw de broodjes dicht.

bereidingstip

Vervang de pitabroodjes in dit recept door flatbread of volkoren triangelbroodjes. . Rooster de broodjes in een broodrooster in plaats van in de oven.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 250 kcal
vet 10 gram
verzadigd vet 6 gram
koolhydraten 25 gram
eiwit 15 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr