- 1 Kook de rijst. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf lange linten over de lengte van de winterpeen. Doe hetzelfde met de komkommer.
- 2 Kook de bonen in ruim water circa 5 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de spitskool en de wortelslierten toe. Giet af en houd warm.
- 3 Breek de eieren boven een kom en klop ze los met de ketjap. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin een omelet van de eieren. Doe over op een bord, rol op en snijd in dunne reepjes.
- 4 Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 5 Verdeel de rijst over diepe borden en schep het spitskoolmengsel erover.
- 6 Meng de komkommer, taugé en omeletreepjes en verdeel over de spitskool.
- 7 Bestrooi met bosuitjes en gebakken uitjes en steek de cassave ertussen. Serveer met de satésaus.