4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Pikante gado gado met omeletreepjes

Pikante gado gado met omeletreepjes

ingrediënten


30 min
4 personen
zak kroepoek

dit product is niet beschikbaar

zak cassave

dit product is niet beschikbaar

50 gram gebakken uitjes

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

400 gram satésaus kant-en-klaar

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel ketjap

dit product is niet beschikbaar

2 eieren

dit product is niet beschikbaar

200 gram spitskolen

dit product is niet beschikbaar

200 gram sperziebonen

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

1 winterpeen

dit product is niet beschikbaar

300 gram witte rijst

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de rijst. Schaaf met een dunschiller of kaasschaaf lange linten over de lengte van de winterpeen. Doe hetzelfde met de komkommer.
  • 2 Kook de bonen in ruim water circa 5 minuten. Voeg de laatste 2 minuten de spitskool en de wortelslierten toe. Giet af en houd warm.
  • 3 Breek de eieren boven een kom en klop ze los met de ketjap. Verhit de olie in een ruime koekenpan en bak hierin een omelet van de eieren. Doe over op een bord, rol op en snijd in dunne reepjes.
  • 4 Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 5 Verdeel de rijst over diepe borden en schep het spitskoolmengsel erover.
  • 6 Meng de komkommer, taugé en omeletreepjes en verdeel over de spitskool.
  • 7 Bestrooi met bosuitjes en gebakken uitjes en steek de cassave ertussen. Serveer met de satésaus.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 800 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 105 gram
eiwit 22 gram