4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht
home recepten Pikante dipper van geroosterde paprika en pistachenoten

Pikante dipper van geroosterde paprika en pistachenoten

ingrediënten


10 min
4 personen
2 tortillawraps

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

3 stengels bleekselderij

dit product is niet beschikbaar

4 wortels

dit product is niet beschikbaar

4 olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 rode peper

dit product is niet beschikbaar

50 gram pistachenoten

dit product is niet beschikbaar

1 pot geroosterde paprika

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

staafmixer

  • 1 Maal voor de dipper de paprika met de pistachenoten, rode peper, knoflook en 2 eetlepels olijfolie met een keukenmachine of staafmixer tot een smeuïge pasta. Breng op smaak met zout.
  • 2 Snijd de groenten in repen. Bestrijk de tortillawraps met olijfolie en bak knapperig. Serveer de dipper met de groenten en de wraps.

bereidingstip

Gril zelf de paprika’s voor de dipper. Bestrijk ze met olie en rooster circa 20 minuten hoog in de oven op 220ºC.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram