-
1
Meng de halvarine met de knoflook en sambal oelek. Besmeer 2 sneetjes brood met de helft van de pikante boter.
-
2
Beleg de besmeerde sneetjes brood met plakjes salami en komkommer.
-
3
Besmeer vervolgens 2 sneetjes brood aan de ene kant met de rest van de pikante boter en aan de andere kant met 2 eetlepels smeerkaas.
-
4
Leg de kant met de pikante boter op de komkommer. Verdeel plakken tomaat over de kant met smeerkaas en bestrooi met peper.
-
5
Besmeer de laatste 2 sneetjes brood met 2 eetlepels smeerkaas en leg deze op de tomaat.
-
6
Snijd de clubsandwich diagonaal door en steek deze vast met een prikker. Verpak de sandwich om mee te nemen in vershoudfolie.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie |
510 kcal |
vet |
25 gram |
verzadigd vet |
10 gram |
koolhydraten |
48 gram |
eiwit |
21 gram |