4 personen
eenvoudig
20 min.
nagerecht/desserts, nagerecht
home recepten Perzikdessert van perzikkwark, eierschuim en witte chocolade

Perzikdessert van perzikkwark, eierschuim en witte chocolade

ingrediënten


20 min
4 personen
450 gram Melkan halfvolle kwark perzik

dit product is niet beschikbaar

50 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

6 witte schuimkransjes
4 halve perziken op siroop

dit product is niet beschikbaar

20 amandelschaafsel

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin en laat afkoelen. Pureer de perziken met een staafmixer en verdeel deze coulis over de bodem van 4 glazen.
  • 2 Schep de chocolade door de kwark. Verdeel de kwark over de perzikpuree en maak af met de schuimpjes en amandelen. Serveer direct.

bereidingstip

Nog lekkerder met een dot vers geklopte Melkan room.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram