gemiddeld
15 min.
tussendoortje
home recepten Pepernoot-chocorotsjes

Pepernoot-chocorotsjes

ingrediënten


15 min
50 gram witte chocolade

dit product is niet beschikbaar

50 gram spekjes

dit product is niet beschikbaar

50 gram marshmallows

dit product is niet beschikbaar

100 gram kruidnoten
200 gram melkchocolade

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Smelt de melkchocolade au bain-marie en meng de kruidnoten en spekjes erdoor.
  • 2 Schep met behulp van 2 eetlepels bergjes op de bakplaat. Druk de bergjes licht aan zodat ze goed blijven liggen. Laat de pepernootrotsjes circa 30 minuten drogen op een koele plaats.
  • 3 Smelt vervolgens de witte chocolade au bain-marie en sprenkel de chocolade met een vork in strepen over de rotsjes. Laat nog 30 minuten drogen voor het serveren.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 170 kcal
vet 8 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 23 gram
eiwit 2 gram