1 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Penne met garnalen, tomaatjes en spinazie

Penne met garnalen, tomaatjes en spinazie

ingrediënten


15 min
1 personen
20 gram Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

1 handje basilicum

dit product is niet beschikbaar

100 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

150 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

100 gram garnalen

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

75 gram penne

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en fruit hierin de knoflook 1 minuut. Roerbak de garnalen circa 3 minuten mee. Schep de garnalen uit de pan.
  • 2 Voeg de tomaatjes toe en laat de spinazie slinken in de pan. Roer de pasta door de saus, voeg de garnalen weer toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de pasta op een bord en bestrooi met de basilicum. Serveer de kaas erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 790 kcal
vet 40 gram
verzadigd vet 9 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 42 gram