4 personen
eenvoudig
10 min.
klein gerecht, brunch, klein gerecht/hapje, voorgerecht
home recepten Patépotjes

Patépotjes

ingrediënten


10 min
4 personen
1 theelepel peperkorrels

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel worcestershiresaus

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel tomatenketchup

dit product is niet beschikbaar

50 gram crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

300 gram leverworsten

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

schone jampot

4 kleine potjes

  • 1 Meng de leverworst met de crème fraîche, ketchup en peperkorrels in een keukenmachine tot een smeuïge paté.
  • 2 Schep over in de potjes, dek ze af en laat de paté in de koelkast minimaal 1 uur opstijven.
  • 3 Serveer met geroosterd brood. Lekker in combinatie met rabarberjam.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 260 kcal
vet 23 gram
verzadigd vet 10 gram
koolhydraten 2 gram
eiwit 11 gram