4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met mozzarella en kerstomaat

Pastasalade met mozzarella en kerstomaat

ingrediënten


25 min
4 personen
snufje peper

dit product is niet beschikbaar

snufje zout

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels citroensap

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

2 takjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 rode ui

dit product is niet beschikbaar

komkommer

dit product is niet beschikbaar

100 gram olijven

dit product is niet beschikbaar

200 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

200 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

150 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

300 gram spiraaltjespasta

dit product is niet beschikbaar

300 gram schelpjespasta

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar en giet deze af.
  • 2 Schep de tomaat, de mozzarella, de olijven, de komkommer, de ui en de paprika door de pasta.
  • 3 Meng de ingrediënten voor de dressing. Schep deze door de pastasalade en garneer met blaadjes basilicum.

wijnadvies

Fris wit van Italiaanse bodem. Neem lekker de Villa Mondi Soave. Maar ook een pittige Sauvignon Blanc laat zich smaken: Eco Balance Bio, Danie de Wet of Qué Mas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 580 kcal
vet 26 gram
verzadigd vet 8 gram
koolhydraten 62 gram
eiwit 21 gram