4 personen
eenvoudig
20 min.
bijgerecht, hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met makreel en komkommer

Pastasalade met makreel en komkommer

ingrediënten


20 min
4 personen
2 theelepels balsamicoazijn

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels yoghurtmayonaise

dit product is niet beschikbaar

15 gram peterselie
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

1 komkommer

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes makreel in water
300 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, laat uitlekken en laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 2 Laat intussen de makreel uitlekken en verdeel de vis in stukjes. Snijd de komkommer in blokjes. Snipper de ui fijn en pers de knoflook. Snijd de peterselie fijn
  • 3 Meng de farfalle met de makreel, komkommer, ui en peterselie.
  • 4 Roer de mayonaise los met de azijn en knoflook en schep de dressing door de pastasalade. Breng op smaak met zout en peper.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 422 kcal
vet 11 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 58 gram
eiwit 26 gram