1 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met kip en paddenstoelen

Pastasalade met kip en paddenstoelen

ingrediënten


20 min
1 personen
50 gram belegen kaas

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pesto

dit product is niet beschikbaar

1 handje rucola

dit product is niet beschikbaar

100 gram cherry-/kerstomaatjes

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

100 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

1 kipfilet

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

125 gram pasta

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Giet af en spoel er koud water over. Laat goed uitlekken.
  • 2 Verhit de olie en bak hierin de kipfilet goudbruin.
  • 3 Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee. Bestrooi met zout en peper.
  • 4 Schep het kipmengsel uit de pan.
  • 5 Rooster de pijnboompitten in de hete pan goudbruin en zet apart.
  • 6 Meng de kipfilet, champignons, tomaatjes, rucola en pesto door de pasta.
  • 7 Bestrooi met de pijnboompitten en geraspte kaas.

bereidingstip

Vervang de rucola door 2 lente-/bosuitjes.. Bestrooi de salade met blokjes mozzarella in plaats van geraspte kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 1185 kcal
vet 57 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 99 gram
eiwit 54 gram