2 personen
eenvoudig
10 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Pastasalade met broccoli en avocadodressing

Pastasalade met broccoli en avocadodressing

ingrediënten


10 min
2 personen
4 eetlepels amandelen

dit product is niet beschikbaar

25 gram veldsla

dit product is niet beschikbaar

200 gram cherrytomaatjes

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

50 gram geitenkaas

dit product is niet beschikbaar

1 avocado

dit product is niet beschikbaar

300 gram broccoli

dit product is niet beschikbaar

100 gram volkoren penne

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

staafmixer

  • 1 Kook de pasta samen met de broccoli in 6 min. beetgaar. Giet af en spoel af onder koud water. Laat uitlekken en verdeel over 2 bakjes.
  • 2 Maak intussen de dressing. Pureer het vruchtvlees van de avocado met de geitenkaas, azijn en 2-3 el water. Breng op smaak met peper en verdeel over 2 kleine bakjes. Bewaar de dressing en pasta tot 2 dagen afgedekt in de koelkast.
  • 3 Neem de pasta, dressing, tomaatjes, veldsla en amandelen in aparte bakjes mee. Schep de dressing door de pasta, schep om met de tomaatjes, veldsla en bestrooi met de noten.

bereidingstip

Houd je van pit? Voeg dan wat chilivlokken toe aan de dressing.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 601 kcal
vet 37 gram
verzadigd vet 7 gram
koolhydraten 41 gram
eiwit 21 gram