2 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta Primavera

Pasta Primavera

ingrediënten


20 min
2 personen
1 teentje knoflook
150 gram biefstukken

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

tabasco
2 eetlepels pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

300 gram spaghetti

dit product is niet beschikbaar

300 gram groene tagliatelle
1 teentje knoflook
100 gram kastanjechampignons

dit product is niet beschikbaar

1 rode paprika

dit product is niet beschikbaar

1 kleine courgette

dit product is niet beschikbaar

150 gram groene asperges
2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok. Bak hierin de asperges 2 minuten. Voeg courgette, paprika, champignons en knoflook toe en roerbak 4 minuten.
  • 2 Kook intussen de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge hete koekenpan en zet ze apart.
  • 3 Verhit 2 eetlepels olijfolie in dezelfde koekenpan en bak hierin de biefstukreepjes met knoflook en zout en peper 3 minuten.
  • 4 Schep de gesneden groenten en enkele druppels tabasco door de pasta. Serveer dit voor de vegetariër, bestrooid met de helft van de pijnboompitten.
  • 5 Schep voor de vleeseter de biefreepjes erop met de rest van de pijnboompitten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 965 kcal
vet 31 gram
verzadigd vet 5 gram
koolhydraten 123 gram
eiwit 43 gram