4 personen
gemiddeld
10 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta-ovenschotel met zalm en prei

Pasta-ovenschotel met zalm en prei

ingrediënten


10 min
4 personen
60 gram Parmigiano Reggiano strooikaas
3 eetlepels dille

dit product is niet beschikbaar

500 milliliter kippenbouillon

dit product is niet beschikbaar

200 gram zuivelspread knoflook & kruiden
200 gram gerookte zalm

dit product is niet beschikbaar

500 gram tortellini met spinazie en ricotta
1 courgette

dit product is niet beschikbaar

500 gram preien

dit product is niet beschikbaar

1 citroen

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

ovenschaal

  • 1 Verwarm de oven voor op 180ºC. Rasp de gele schil van de citroen en snijd de vrucht in partjes. Kook de prei 3 min. en giet af. Meng met de courgette, pasta en zalm in de ovenschaal.
  • 2 Verwarm intussen de zuivelspread met de bouillon tot een egale saus. Roer 2 el dille en de citroenrasp erdoor. Meng de saus door de groenten, pasta en zalm in de ovenschaal en bestrooi met de kaas.
  • 3 Bak in 20 min. in het midden van de oven lichtbruin. Serveer met de citroenpartjes en bestrooi met de rest van de dille.

bereidingstip

Lekker met veldsla.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 631 kcal
vet 27 gram
verzadigd vet 14 gram
koolhydraten 59 gram
eiwit 33 gram