2 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met zalmfilet en kaas-kruidentopping

Pasta met zalmfilet en kaas-kruidentopping

ingrediënten


25 min
2 personen
250 gram pasta

dit product is niet beschikbaar

olijfolie

dit product is niet beschikbaar

100 gram feta

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

50 gram zwarte olijven

dit product is niet beschikbaar

citroen

dit product is niet beschikbaar

250 gram wilde zalmfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat met bakpapier

  • 1 Verwarm de oven voor op 200ºC. Dep de zalmfilet droog en leg deze op de bakplaat.
  • 2 Bestrooi de vis met zout, peper en citroenrasp en besprenkel met citroensap.
  • 3 Verdeel de olijven, peterselie en feta over de zalm en besprenkel met een beetje olijfolie. Bak de vis circa 15 minuten in het midden van de oven.
  • 4 Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de zalm op de pasta met een frisse salade erbij.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr