4 personen
eenvoudig
25 min.
lunch, voorgerecht
home recepten Pasta met tonijn, appel en tomaat

Pasta met tonijn, appel en tomaat

ingrediënten


25 min
4 personen
2 tomaten

dit product is niet beschikbaar

300 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar

300 gram penne

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

2 blikjes tonijn

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

1 appel

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de knoflook. Voeg de appel toe en bak deze even mee.
  • 2 Giet de gezeefde tomaten erbij en schep de tonijn, Italiaanse kruiden en zout en peper erdoor.
  • 3 Kook intussen de pasta met zout beetgaar. Giet deze af. Serveer de saus bij de pasta en strooi de tomatenblokjes erover.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 525 kcal
vet 16 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 65 gram
eiwit 28 gram