4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met spinazie en spekjes

Pasta met spinazie en spekjes

ingrediënten


20 min
4 personen
200 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

600 gram spinazie

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

250 gram gerookte spekreepjes

dit product is niet beschikbaar

50 gram pijnboompitten

dit product is niet beschikbaar

350 gram fusilli

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de pasta beetgaar. Rooster de pijnboompitten in een droge, hete hapjespan en houd apart. Bak de spekreepjes in de hapjespan krokant.
  • 2 Voeg de olijfolie en spinazie toe en roerbak tot de spinazie is geslonken. Schep eventueel de room­kaas erdoor. Schep op de pasta en bestrooi met de pijnboompitten.

bereidingstip

Vervang de roomkaas in deze pasta door kruidenroomkaas. ­ . Voeg 2 teentjes fijngehakte knoflook toe aan de spinazie.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 810 kcal
vet 44 gram
verzadigd vet 17 gram
koolhydraten 68 gram
eiwit 33 gram