4 personen
eenvoudig
20 min.
hoofdgerecht
home recepten Pasta met champignons en rucola

Pasta met champignons en rucola

ingrediënten


20 min
4 personen
75 gram rucola

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter crème fraîche

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter witte wijn

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

1 ui

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

400 gram farfalle

dit product is niet beschikbaar

400 gram champignons

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Snijd de champignons in vieren.
  • 2 Kook de pasta.
  • 3 Verhit de olie en fruit hierin de ui en knoflook 2-3 minuten.
  • 4 Voeg de champignons toe en bak ze 3-4 minuten mee.
  • 5 Blus af met de witte wijn en roer de crème fraîche erdoor.
  • 6 Verwarm zonder te koken.
  • 7 Schep de rucola en pasta door de champignonsaus.

bereidingstip

Voeg 50 gram geraspte Parmezaanse of belegen kaas toe aan de saus.. Vervang de champignons door kastanjechampignons of combineer ze met oesterzwammen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 610 kcal
vet 25 gram
verzadigd vet 12 gram
koolhydraten 76 gram
eiwit 16 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr