- 1 Verwarm de oven voor op 150ºC. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de paprikablokjes, rode ui en chilipoeder 3-4 minuten.
- 2 Schep de tomatenblokjes en 1 eetlepel koriander erdoor.
- 3 Schep dit mengsel uit de pan en voeg de rest van de olie toe aan het bakvet. Leg een tortillawrap in de pan, verdeel er 2 eetlepels geraspte kaas over met daarop 1/4 van het paprikamengsel en verdeel daarover weer 2 eetlepels kaas. Dek af met een tweede tortilla en bak circa 2 minuten tot de onderkant goudbruin is.
- 4 Keer de quesadilla om en bak nog even. Houd warm in de oven en bak zo nog 3 quesadilla’s.
- 5 Meng de zure room met het paprikapoeder.
- 6 Snijd de quesadilla’s in punten en serveer met de zure room. Bestrooi met de rest van de koriander.
bereidingstip
Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.