4 personen
eenvoudig
25 min.
hoofdgerecht
home recepten Pangasiusfilet met tomaten-basilicumsaus en courgette

Pangasiusfilet met tomaten-basilicumsaus en courgette

ingrediënten


25 min
4 personen
Parmezaanse kaas

dit product is niet beschikbaar

300 gram tagliatelle

dit product is niet beschikbaar

100 milliliter kookroom

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels groene pesto

dit product is niet beschikbaar

200 milliliter gezeefde tomaten

dit product is niet beschikbaar

2 courgettes

dit product is niet beschikbaar

5 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

540 gram pangasiusfilets

dit product is niet beschikbaar

2 theelepels viskruiden

dit product is niet beschikbaar

3 eetlepels bloem

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Meng de bloem met de viskruiden. Dep de visfilets droog en haal ze door de bloem.
  • 2 Verhit de helft van de olijfolie en bak hierin de courgetteblokjes 3 minuten. Voeg de gezeefde tomaten, pesto, kookroom, zout en peper naar smaak toe.
  • 3 Kook intussen de tagliatelle en bak de pangasiusfilet in de rest van de olijfolie 3 minuten per kant.
  • 4 Serveer de visfilets met de tomaten-basilicumsaus en de tagliatelle. Bestrooi het gerecht met de Parmezaanse kaas.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram