ovenschaal
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
dit product is niet beschikbaar
ovenschaal
bereiden
bereidingstip
Zelf bechamelsaus maken is eenvoudig: laat 50 g boter langzaam smelten en roer er 25 g bloem doorheen tot het papje van de bodem loslaat. Laat dit vooral niet bruin worden. Voeg beetje bij beetje 1/2 liter warme melk toe en roer flink zodat er geen klontjes kunnen ontstaan. Breng de saus aan de kook en laat hem al roerende op lage stand nog minimaal 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng de bechamel op smaak met zout en peper.
voedingswaarde (per 100 gram/ml)
energie | 610 kcal |
vet | 34 gram |
verzadigd vet | 15 gram |
koolhydraten | 48 gram |
eiwit | 26 gram |
WEB01-SPAR-PU