4 personen
eenvoudig
15 min.
hoofdgerecht
home recepten Ovengnocchi met tomaat, spinazie en mozzarella

Ovengnocchi met tomaat, spinazie en mozzarella

ingrediënten


15 min
4 personen
3 takjes basilicum

dit product is niet beschikbaar

200 gram mozzarella

dit product is niet beschikbaar

500 gram gnocchi

dit product is niet beschikbaar

690 gram gekruide tomatensaus
450 gram Iglo bladspinazie à la crème
300 gram rundergehakt

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

2 uien

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

lage ovenbestendige (braad)pan

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de olie in de ovenbestendige braadpan en fruit de ui 3 min. Voeg de laatste min. de knoflook toe. Voeg het gehakt toe en bak in 5 min. rul. Breng op smaak met zout en peper.
  • 2 Voeg de bladspinazie toe en laat al roerend ontdooien. Voeg eenmaal ontdooid de tomatensaus en gnocchi toe. Roer goed door en verwarm tot het kookpunt. Verdeel de mozzarella over de bovenkant.
  • 3 Bak de tomatengnocchi ca. 20 min. in de voorverwarmde oven tot de gnocchi gaar is en de mozzarella mooi gesmolten. Garneer met de basilicum.

bereidingstip

We nemen geen blad voor de mond: de bladspinazie à la crème van Iglo is een must voor in je vriezer. Lekker in heel veel gerechten, zoals in dit Italiaanse eenpansgerecht.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 698 kcal
vet 32 gram
verzadigd vet 16 gram
koolhydraten 64 gram
eiwit 35 gram