gemiddeld
15 min.
klein gerecht/snack, klein gerecht, klein gerecht/hapje, voorgerecht, klein gerecht/amuse
home recepten Oregano-stokjes

Oregano-stokjes

ingrediënten


15 min
1 eetlepel Italiaanse kruiden

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gedroogde oregano

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel olijfolie

dit product is niet beschikbaar

3 gram gedroogde gist

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel bloem

dit product is niet beschikbaar

150 gram bloem

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

bakplaat

  • 1 Kneed van de bloem, gist, 90 ml lauwwarm water, olijfolie en oregano een soepel deeg.
  • 2 Laat afgedekt circa 45 minuten rijzen op een warme plaats.
  • 3 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 4 Bestuif het werkvlak met bloem en vorm 6 rolletjes van het deeg.
  • 5 Leg ze naast elkaar met wat tussenruimte op de bakplaat.
  • 6 Bestrijk de deegrolletjes met water en bestrooi met (zee)zout.
  • 7 Bak de oregano-stokjes in de oven in circa 20 minuten goudbruin en gaar.

bereidingstip

Lekker met een dip van olijfolie, fijngehakte knoflook, zout, peper en Italiaanse kruiden. . Leg een knoop in het deeg en bestrooi met pijnboompitten, maanzaad of gehakte noten.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram