gemiddeld
15 min.
bijgerecht
home recepten Oranje aioli

Oranje aioli

ingrediënten


15 min
paprikapoeder
150 milliliter zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter olijfolie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 theelepel mosterd

dit product is niet beschikbaar

1 eidooier

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

geroosterde paprika

dit product is niet beschikbaar

1 klein geroosterde paprika

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Pureer de geroosterde paprika met de knoflook glad. Klop in een kom de eidooier los met mosterd en wittewijnazijn. Giet al kloppend langzaam de olijfolie en zonnebloemolie erbij.
  • 2 Pureer samen met de paprika- knoflookpuree tot een gladde saus. Voeg eventueel wat paprikapoeder toe voor een nog intensere kleur.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram