4 personen
gemiddeld
30 min.
hoofdgerecht
home recepten Oosterse salade met kabeljauw en mango

Oosterse salade met kabeljauw en mango

ingrediënten


30 min
4 personen
4 eetlepels olijfolie

dit product is niet beschikbaar

4 eetlepels zonnebloemolie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels wittewijnazijn

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel peterselie

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel koriander

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar

bosje basilicum

dit product is niet beschikbaar

bosje munt

dit product is niet beschikbaar

1 mango

dit product is niet beschikbaar

1 pak rijstmie
100 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

olie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels Thaise vissaus

dit product is niet beschikbaar

theelepel gemberpoeder (djahé)

dit product is niet beschikbaar

theelepel serehpoeder

dit product is niet beschikbaar

rode peper

dit product is niet beschikbaar

6 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

2 teentjes knoflook

dit product is niet beschikbaar

400 gram kabeljauwfilets

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

keukenmachine

  • 1 Breng een grote pan, waar een stoommandje of grote vergiet op past, met een laagje water aan de kook. Bestrijk het stoommandje of vergiet met olie. Leg de visballetjes in het stoommandje en zet dit op de pan. Sluit af met een deksel en stoom de balletjes in circa 5 minuten gaar op een lage stand. Laat afkoelen tot lauwwarm.
  • 2 Giet kokend water over de taugé en laat uitlekken. Wel de rijstnoedels 3 minuten in kokend water. Roer los en giet af. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken. Knip de noedels een keer door en schep ze in een grote schaal om met de visballetjes, pikante dressing, overige bosui, taugé, mango en groene kruiden. Serveer in kommen.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 360 kcal
vet 13 gram
verzadigd vet 2 gram
koolhydraten 36 gram
eiwit 21 gram