2 personen
gemiddeld
20 min.
lunch, brunch, ontbijt
home recepten Omeletjes met roomkaas en hartentoast

Omeletjes met roomkaas en hartentoast

ingrediënten


20 min
2 personen
boter

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels kaas

dit product is niet beschikbaar

50 milliliter melk

dit product is niet beschikbaar

4 eieren

dit product is niet beschikbaar

4 sneeën witbrood

dit product is niet beschikbaar

100 gram roomkaas

dit product is niet beschikbaar

platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels platte peterselie

dit product is niet beschikbaar

bieslook

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels bieslook

dit product is niet beschikbaar


benodigdheden

hartvormige steker

  • 1 Roer de bieslook en peterselie door de roomkaas en breng op smaak met zout en peper. Steek of snijd binnen de korstjes van de boterhammen een hart uit.
  • 2 Klop de eieren met de melk, zout, peper en de geraspte kaas goed los. Verhit een beetje boter in een koekenpan op middelhoge stand en giet het eimengsel erin. Verdeel goed en schud een beetje met de pan zodat de omelet luchtig wordt. Laat de omelet met een deksel op de pan in een paar minuten stollen.
  • 3 Rooster intussen de broodharten in een broodrooster. Schep de kruidenroomkaas op de omelet en vouw dubbel. Laat op een bord glijden en leg de hartentoast ernaast. Garneer met wat extra kruiden.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 525 kcal
vet 34 gram
verzadigd vet 19 gram
koolhydraten 27 gram
eiwit 26 gram