2 personen
gemiddeld
25 min.
lunch, hoofdgerecht
home recepten Omelet met brokkelkaas en bosui

Omelet met brokkelkaas en bosui

ingrediënten


25 min
2 personen
4 blaadjes ijsbergsla

dit product is niet beschikbaar

2 eetlepels mosterdmayonaise
4 sneeën bruinbrood

dit product is niet beschikbaar

1 bosje verse bieslook

dit product is niet beschikbaar

2 lente-/bosuitjes

dit product is niet beschikbaar

40 gram overjarige brokkelkaas
4 eieren

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepels olie
1 eetlepels boter

  • 1 Verhit de boter of olie in een koekenpan en bak een omelet van de eieren.
  • 2 Bestrooi de omelet na het bakken met flinters oude brokkelkaas en fijngesneden lente-/bosui of bieslook. Klap de omelet dubbel en snijd doormidden.
  • 3 Bestrijk de boterhammen met mosterdmayonaise en beleg de helft met ijsbergsla en een stuk omelet. Bedek met de andere boterhammen en snijd diagonaal door.

bereidingstip

Let op: de kaas in dit recept kan dierlijk stremsel bevatten. Wil je het recept strikt vegetarisch maken? Gebruik dan een kaas met vegetarisch stremsel, deze is herkenbaar aan een vegetarisch logo.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 560 kcal
vet 35 gram
verzadigd vet 15 gram
koolhydraten 33 gram
eiwit 26 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr