2 personen
bijgerecht
home recepten noedelsalade met varkenshaas en broccoli

noedelsalade met varkenshaas en broccoli

ingrediënten


2 personen
4 eetlepels hoisinsaus
1 limoen
1 eetlepel gefrituurde uitjes
1 wit en zwart sesamzaad
1 scheutje sesamolie
1 venkel
4 takjes verse koriander
1 teentje knoflook gesnipperd
1 rode ui in halve ringen
1 paksoi
100 gram rijstnoedels
1 broccoli
1 klontje boter
1 varkenshaas

  • 1 kruid de varkenshaas met peper en zout en bak bruin in een scheutje olie en een klontje boter
  • 2 haal uit de pan en smeer in met een beetje hoisinsaus
  • 3 laat 10 minuten garen in een oven van 150 °C bestrooi met sesamzaad en laat rusten
  • 4 schaaf de venkel dun en marineer met limoensap en rasp, sesamolie en peper en zout
  • 5 blancheer de broccoli in gezouten water beetgaar
  • 6 snijd de paksoi in grove stukken
  • 7 wok de ui, de knoflook, de rode peper en de paksoi kort en voeg de broccoli toe, meng met een beetje hoisinsaus en sesamolie
  • 8 bereid de rijstnoedels volgens de aanwijzing op de verpakking en meng met de gewokte groenten
  • 9 verdeel de geschaafde venkel over de borden
  • 10 schep de noedels er bovenop
  • 11 snij de varkenshaas in dikke plakken en verdeel over de salade
  • 12 garneer met verse koriander, sesamzaad en de gefrituurde uitjes

Terugroepactie | SPAR klp Ardenner Pate