4 personen
eenvoudig
20 min.
lunch, bijgerecht
home recepten Noedelsalade met sugarsnaps

Noedelsalade met sugarsnaps

ingrediënten


20 min
4 personen
1 eetlepel sesamolie

dit product is niet beschikbaar

1 limoen

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel gembersiroop

dit product is niet beschikbaar

1 eetlepel ketjap

dit product is niet beschikbaar

1 handje ongezouten cashewnoot

dit product is niet beschikbaar

1 handje ongezouten pinda
100 gram taugé

dit product is niet beschikbaar

100 gram wortelreepjes

dit product is niet beschikbaar

150 gram sugarsnaps

dit product is niet beschikbaar

300 gram mie

dit product is niet beschikbaar

300 gram eiermie

dit product is niet beschikbaar


  • 1 Kook de mie beetgaar. Spoel onder koud water en laat goed uitlekken. Knip de slierten met een schaar in stukken.
  • 2 Blancheer de sugarsnaps kort in kokend water met zout en spoel onder koud water af. Snijd ze in de lengte in dunne reepjes.
  • 3 Doet dit ook met 100 gram rauwe of geblancheerde wortelreepjes. Spoel de taugé onder koud water en schep alle groenten door de uitgelekte noedels.
  • 4 Meng de ingrediënten voor de dressing en schep door de salade. Garneer met de pinda's.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | Campina echte slagroom 250gr