- 1 Breng in een ruime pan water met een snufje zout aan de kook en bereid daarin de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 2 Kruid de biefstukken met zout en peper en bak ze in een koekenpan 2 minuten per kant. Voeg 2 eetlepels chilisaus toe en draai het vlees een paar keer om, zodat er een laagje van de chilisaus omheen komt te zitten. Neem uit de pan en laat even rusten.
- 3 Verwarm in een hapjespan een scheutje zonnebloemolie en bak er op hoog vuur de roerbakgroente in aan. Kruid met zout en peper en voeg 1 eetlepele chilisaus toe. Schep goed om.
- 4 Snijd de biefstuk in plakken en voeg samen met de noedels toe aan de groente.
- 5 Schep nog even goed om en breng eventueel verder op smaak met zout en peper.
- 6 Verdeel over 2 borden bestrooi met de gebakken uitjes.